21 серпня 2013 р.

У Львові презентують мультфільм, створений за мотивами пісні "Джалапіти"


22 серпня, о 18:00 у Львові, в актовому залі ЗСДМЦ («Чорнобильська лікарня»), що на вул. Дністерській, 27 відбудеться презентація мультфільму, створеного важкохворими дітьми.

У рамках благодійного марафону «Подаруй дитині надію», ініціативна творча група проекту «SUN Child», «Flammacor Film», спільно з дітьми ЗСДМЦ («Чорнобильська лікарня») представить першу роботу із серії анімаційних фільмів під назвою «Мрійник». 

Це мультфільм, анімований руками важкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у «Чорнобильській лікарні». Мультфільм створений за мотивами веснянки «Царівна» (з репертуару «Джалапіти»), що й стала саунд-треком до нього. 

Головний герой - лялька Мрійник потраплятиме в різні пригоди, мандруватиме світом, пробуватиме різноманітні професії. Сьогодні він - у ролі Царевича, натхненний любов’ю, долає нелегкий шлях, щоб врятувати поцілунком свою Царівну від чарів Злої Відьми. 

Як розповів продюсер проекту Петро Климків, щотижня діти ставали справжніми аніматорами на знімальному майданчику власного мультфільму, своїми руками створювали і знімали його, кадр за кадром. 

У презентації візьме участь і гурт «Джалапіта».

Немає коментарів:

Дописати коментар